Welkom bij Lunteren.nl

Spiritueel - Creatief – Paramedisch 
- - -

Atelier Cobi & Sjura
Workshops Intuïtieve Ontwikkeling
&
Massagepraktijk De Swaene
Massage en readings

- - -

Wie zijn wij?

Cobi Ledder (1953)

Werkt en ziet op energetisch vlak – medium/healer.

Sjura Supit (1962)

Geeft ontspanning- en klachtgerichte massages en Guasha-therapie

In ons Atelier begeleid ik de intuïtieve kant van Schilderworkshops en geef Workshops/Cursus Intuïtieve Ontwikkeling. Het vermogen om geestelijk te zien, helder te voelen en weten heeft zich bij mij na jaren (vanaf 1987) geestelijke scholing op een natuurlijke wijze ontwikkeld.

In onze praktijk De Swaene, geef ik consulten Aurareading/Chakra healing. (ook telefonisch). Verder laat ik me uitnodigen bij openbare spirituele avonden voor waarnemingen van de aura met boodschap.

met de TCM (Traditional Chinese Medicine) als achtergrond. Daarvoor heb ik mijn opleiding Chinese Massage (2002) en de opleiding Guasha (2009)-therapie afgerond. Mijn 2 jarig opleiding tarotist heb ik afgerond aan het Jungiaanse Instituut te Nijmegen (1997) waar ik ook nog 2 jaar les heb gegeven en sinds die tijd geef ik consulten en verzorg cursussen en workshops. In ons Atelier begeleid ik de Workshops en Cursussen Tarot. Ook werk ik samen met Cobi en geven we Workshops in Intuïtief Schilderen. Je kunt ook terecht voor een consult Tarot.

“Atelier Cobi & Sjura”, zo heet onze schuur, is omgetoverd tot een creatieve en soms spirituele, werkruimte. 
Daarnaast is er ook nog onze Massagepraktijk “De Swaene” dat grenst aan ons huis.Samen zijn we sinds 2003 actief bezig op het creatieve, het paramedische en het spirituele vlak. Daar waar mogelijk koppelen we het een en ander aan elkaar. In 2020 hebben we onze deuren gesloten in Utrecht en hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om te verkassen naar het lieflijk Lunteren om het ook wat rustiger aan te gaan doen.

- - -

In het atelier

Intuïtief schilderen met een thema

 • Gezamenlijk schilderen maar wel voor jezelf (Minimaal 4 personen – maximaal 8 personen).

Een middag voor jezelf, met verf, kwasten en doek. We starten met een korte geleide meditatie en maken gedurende de cursus (orakel-symbool) kaarten. Het doel is een proces met je innerlijkzelf aangaan en daar uitdrukking aan te geven op het schilderdoek, of gewoon omdat je schilderen op gevoel leuk vindt. Het gaat om de beleving en het innerlijk proces en niet direct om figuratief mooi te kunnen schilderen. 
Je kiest een thema, of al doende ontstaat er iets waar je verdieping en verbinding mee wilt en stap voor stap werk je dit uit op je schilderdoek. De groep medecursisten zorgt voor wisselwerking en gezelligheid. De workshop duurt ongeveer 2 tot 3 uur. De gebruikelijke maten schilderdoeken zijn: 50x50cm of 40x60 cm. De gebruikelijke maten schilderdoeken zijn: 50x50cm of 40x60 cm.

Kosten:
2 personen €75,- pp inclusief materiaal of 3 of meer personen €60,- pp inclusief materiaal


Intuïtief Schilderen als gift

 • Met de deelnemers schilderen op een gezamenlijk doek. Met partner/vriend(in), of kleine groep.
  Een schilderij als gift voor o.a. verjaardag – geboorte – vriendschap – liefde -of afscheid nemen - troost (Minimaal 2 en maximaal 6 personen)

Zin om met een vriend(in)/partner, óf groepje een gezamenlijk intuïtief schilderij te creëren? Dat betekent dat je samen om de beurt aan 1 schilderij werkt. Bijzonder als gift voor een verjaardag – geboorte- trouwen-jubileum – of zelfs een zieke persoon….
Om de beurt brengt een ieder verf aan op “het schilderij” , je laat iets ontstaan, dat kan een punt zijn, een verfstreek zijn, maar misschien direct wat meer. Wij zullen je begeleiden om tot inspiratie te komen en gebruik te maken van onze verschillende disciplines: symboolkaarten trekken – vraagstelling- korte meditatie – eventueel reading – muziek.
Het is een innerlijke ervaring bij wat je op het doek zet. “Voor wie er geschilderd wordt” blijft centraal staan in jullie doelstelling. In principe geeft ieder zijn innerlijke kracht, zijn kleur mee aan het resultaat. Het hoeft daarom niet figuratief mooi te zijn. Het resultaat is een anker – een gift voor degene die het krijgt.
De gebruikelijke maten schilderdoeken zijn: 50x50cm of 40x60 cm. Wil je toch liever een specifieke maat kan dat altijd in overleg. De workshop duurt meestal een ochtend of middag van ongeveer 2 tot 3 uur.

Kosten:
2 personen €75,- pp inclusief materiaal of 3 of meer personen €60,- pp inclusief materiaal


Intuïtief schilderen voor twee

 • Ontmoet elkaar op het doek
 • Verdiepen - (in)voelen - verbinden

Wat kun je verwachten?
Er wordt gewerkt op 1 doek. Hebben jullie een thema waar aan jullie willen werken? Hoeft niet, mag. Wij begeleiden jullie deze ochtend of middag op jullie ontmoetingstocht op het doek. Je spiegelt, je blokkeert of spiegelt vult elkaar aan met je verfkwast. Wij begeleiden het hele proces.

Kosten: Een ochtend of middag van 2 tot 3 uur €75,- pp inclusief materialen – koffie/thee drankje en versnapering.


Intuïtieve Ontwikkeling

 • Onze intuïtie is verbonden met de Goddelijke Bron.
Maar, wat is intuïtie, hoe werkt dat en hoe herken je het?
In onze samenleving is er over het algemeen weinig ruimte voor onze intuïtie. Zeker als je het bestaan ervan niet goed beseft. Echter, iedereen bezit intuïtie.

Waarom intuïtie training?
Mensen beseffen in hun dagelijks leven soms nauwelijks dat ze hun intuïtie aan het volgen zijn, want men is er zich niet bewust van. Je kunt de intuïtie trainen en dan merk je, dat je bewuster wordt van de invloeden/stemmingen die je omringen en die je beïnvloeden. Je ontdekt dat je beter in staat bent, om juiste beslissingen te kunnen/durven nemen, omdat je dichter bij jezelf staat.

Intuïtie leer je herkennen via je stoffelijke zintuigen d.m.v.: Voelen – proeven – horen – zien – ruiken.

Kosten Intuïtieve Ontwikkeling: 1x per maand les, lesblokken van 5 x 2 uur: €125,- pp

Eerste uur: Elke training start met een geleide-meditatie en een technische oefening visualisatie in een van de zintuigen van het: horen – zien – voelen – proeven – ruiken.
Tweede uur: Praktische oefeningen in het invoelen en duiden.

Losse workshops €25,- pp / Een avond of middag van 2 uur.
Hetzelfde programma als bij de lesblokken maar dan gericht op gekozen praktische oefeningen.Massagepraktijk De Swaene


Last van je lijf, spierpijn door overbelasting, hard sporten, stress, wie kent dat niet? Wat je dan nodig hebt is, rust, een beetje tijd voor jezelf, aandacht voor je lijf en leden, de spanningen loslaten. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Ongemerkt bouwt de spierspanning zich op in je lijf, net zolang totdat jij en je lijf niet meer weten wat ontspanning is. Je lijf is als het ware vergeten wat rust is en staat in feite continu “aan”.

Jij ervaart dat als pijn bijvoorbeeld, pijn in je rug, schouders of nek, je onderrug en als je dat negeert kan die spanning in je lijf zelf uitmonden in een blessure. De hoogste tijd om naar de fysiotherapeut of masseur te gaan. Maar eigenlijk ben je rijkelijk laat. Nu moet je weer heel wat (laten) doen om van die blessure/pijn af te komen. Wees bewust van je lijf en grijp eerder in, luister naar je lijf, herken spierspanning en doe er wat aan.

Een aangename manier is om de spanningen uit je lijf te krijgen en eventueel te houden is door je tijdig te laten helpen ontspannen, door een masseur. En dat ben ik. Je bent welkom!

Klachtgericht – Ontspanning – Guasha

 • Ontspanningsmassage en klachtgerichte massage met TCM (Traditional Chinese Medicine) als achtergrond.

In 2009 gespecialiseerd in Guasha therapie, een specialisatie die zeer ondersteunend werkt bij massage. Guasha is een oude Chinese volkstherapie waar bij een jadesteen met speciale kruidenolie wordt gebruikt om over de huid te schrapen. Afvalstoffen die op diepere lagen in het lichaam zitten worden door het schrapen met de jade steen naar de oppervlakte gehaald waardoor er verlichting in de spieren ontstaat. Door het schrapen met de jadesteen komen er afvalstoffen vrij. Deze afvalstoffen laten zich zien als rode of zelfs donkerblauwe strepen, die meestal na drie dagen verdwijnen.

Wat kan Guasha voor je doen?
- Stimuleert het immuunsysteem, ontgift ontzuurt en stimuleert de bloedsomloop
- Reguleert functies en organen, neemt blokkades en pijn weg.
- Vermindert stress/vermoeidheid en burn-out
- Geneest talloze (chronische) stoornissen en klachten
- Brengt emoties in balans en bevordert de mentale helderheid

Kosten: 30 minuten €35,- / 45 minuten €50,- / 60 minuten €60,-


Consult Reading / Healing

 • Aura reading / Healing
 • Klankbordgesprek
 • Inzicht en het doorbreken van oude patronen
 • Kan ook telefonisch of via Fqacetime
Reading
Ik werk sterk intuïtief. Tijdens de reading concentreer ik me op verschillende lagen van je energieveld terwijl één van mijn geleide gidsen zich met mij verbindt. Gidsen hebben inzicht in kernzaken, en dit is de boodschap die doorgegeven wordt. Deze informatie is van belang voor het moment en dat kan wel eens heel anders zijn dan dat je zelf had verwacht.

Chakra Healing
Zie het als een vorm van magnetiseren dat vaak plaatsvindt na de Reading als dat dat nodig is. Door de ontvangen inzichten kan er een beter contact ontstaan met je innerlijk veld van Liefde & Wijsheid en zodoende jouw zelfhelend vermogen.

Kosten: 30 minuten of korte vraag: €30,- / 60 minuten: €60,-


Tarot

 • Rider Waite

Introductie les: Vrijblijvend kennismaken (2 uur) met de Tarot minimaal 4 en maximaal 8/10 personen.Je krijgt uitgelegd wat de tarot is – waar het vandaan komt en je gaat daadwerkelijk oefenen met de kaarten. Er zijn pakken met leskaarten te leen

Lesblokken: Om de week 2 uur les in de tarot, in de middag of avond, in 5 bokken van 2 uur. Naar gelang kunnen deze lesblokken uitgebreid worden

Workshop Tarot: Weekend workshop hele dag of dagdelen
Minimaal 4 en maximaal 8/10 personen

Consult: Je stelt een vraag waarna je een aantal Tarotkaarten trekt uit het pak. Ik werk intuïtief.

30 minuten: €30,-
60 minuten: €60,-

Kosten per persoon: Introductie middag of avond: €20,- / 5 Lesblokken (2 uur): €150,- / Dagdeel (4 uur): €75,-  / Weekend (2 x dagdeel): €140

- - -

Agenda

JUNI
Zaterdagochtend 1 juni - Workshop Tarot -De Grote Arcana

JULI
Woensdagavond 10 juli -
Proefles Tarot
Zaterdagochtend 13 juli- Intuïtief Schilderen met thema
Zaterdagochtend 20 juli - Workshop Tarot -De Grote Arcana
Zondagmiddag- 21 juli - Workshop Tarot De -Kleine Arcana
Woensdagmiddag 24 juli - Intuïtief Schilderen met thema

AUGUSTUS
Donderdagavond 1 augustus - Proefles Tarot
Donderdagavond 8 augustus - Proefles Intuïtieve Ontwikkeling
Woensdagmiddag 21 augustus - Intuïtief Schilderen met thema
Woensdagavond 14 augustus - Proefles Tarot
Vrijdagavond 29 augustus -
Mediamieke avond met spontane waarneming door Bert Hauwert


SEPTEMBER
Woensdagvond 4 18 september / 2 -16 -30 oktober of in onderling overleg - Start cursus TAROT Blok van 5 lesavonden
Donderdagavond 5 september Mediamieke avond waarnemingen van de Aura door Cobi Ledder

OKTOBER
Donderdagavond 10 oktober –
Mediamieke avond met voorwerpen door Gertien van der Gracht

NOVEMBER
Woensdagavond 13 november Mediamieke avond foto’s van overledenen met Loes van Loon Voor info: Cobi & Sjura 06-1889 8384
Hugo de Vriespark 6- 6741 CM Lunteren 

Email: cobisjura@hotmail.com
T 06 - 1889 8384 
T 0318 - 769 076