Welkom bij Lunteren.nl

Empty
Click + to add content

Even voorstellen...

Zeven jaar geleden zijn wij begonnen aan een enigszins ongewis avontuur: het jaarlijks uitbrengen van een gratis, op Lunteren gericht tijdschrift. Zomaar, omdat we dat leuk vonden. Wegwies in Lunteren dus.
In eerste instantie bedoeld voor de toerist die graag wil weten wat hier te doen is, maar door het enthousiasme van onze dorpsgenoten is het blad sinds 2016 dankzij een grotere oplage in heel Lunteren en buitengebied bij alle ruim honderd adverteerders te verkrijgen.

Om voor iedereen interessant te zijn, worden redactionele pagina’s afgewisseld met advertenties. Dankzij de adverteerders kunnen wij het tijdschrift in 2022 voor de zevende keer laten verschijnen. Het blad wordt ondersteund door een website en Facebook.
De Uitagenda geeft maandelijks een overzicht van de plaatselijke activiteiten in Lunteren en in het buitengebied. En elke week staat er een overzicht in de Lunterse Krant.

Alle medewerkers aan Wegwies doen dat belangeloos. Samen proberen wij ons dierbare dorp in een van de mooiste stukjes van de Veluwe te promoten.

U kunt ons bereiken via contact@lunteren.nl